Felnőttoktatás

Intézményünkben a második szakma is ingyen (térítésmentesen) megszerezhető.

A felnőttoktatási képzéseink 2017. szeptember folyamán elindultak, következő beiskolázási időszak 2017. december-2018. január. Az új képzések indulása 2018. február 1-től.

  •  Töltse le a jelentkezési lapot a választott intézmény honlapjáról
  •  Kitöltése után szkennelje be és küldje el a választott iskola email címére úgy, hogy másolatként jelölje meg a vaciszc@vszc.hu címet is

Érdeklődni személyesen a Centrum illetve a választott intézmény címén lehet ügyfélfogadási időben 8-15 óráig

Az alábbiakban találhatók a szakmai képzések. A képzésre kattintva látható a képzési adatlap és elolvasható a központi programja.

gépi forgácsoló  erettegi_logo  1
SZAKKÉPZÉS  ÉRETTSÉGI ON-LINE JELENTKEZÉSI LAP

 

Általános tájékoztató az iskolai rendszerű felnőttoktatásra jelentkezőknek:

Felnőttek számára az első és a második szakképesítés megszerzése levelező és esti munkarendben életkortól függetlenül, ingyenes.
A szakképzési centrumokban a 2017/2018. tanévben induló első, második és további szakképesítés megszerzésére irányuló képzésekkel kapcsolatban tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH) honlapján található szakképesítés kereső segítségével lehet kiválasztani azokat a képzéseket, amelyek iskolai rendszerben indulnak, felnőttoktatás keretében.
A képzések a szakképzési centrumok tagintézményeiben döntően esti vagy levelező munkarendben szerveződnek.
A szakképesítések mindegyike – beleértve a Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. és II. szakképesítéseket is – a szakmai és vizsgakövetelményekben meghatározott komplex szakmai vizsgával zárulnak.
A képzésekre való jelentkezésnek – minden szakképesítés esetében- a kormányrendelet által meghatározott keretszám szab határokat.
A keretszámok meghatározása a Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság javaslata alapján került kialakításra.

Forrás:

www.nive.hu