Váci Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2023. nov. 6.


vszc.hu

  Euroskills 2023 – A Boronkay-n végzett Hídvégi János aranyérme

  Hidvégi János, a Boronkay iskola szoftverfejlesztő szakon végzett diákja első helyezést ért el az EuroSkills 2023-as versenyen a webfejlesztő kategóriában!

  Euroskills 2023 – A Boronkay-n végzett Hídvégi János aranyérme

  Hidvégi János, a Boronkay iskola szoftverfejlesztő szakon végzett diákja a webfejlesztő kategóriában harcolta ki 2023. április 25-27. között a Szakma Sztár Fesztiválon az indulás jogát – tagja lett a 26 fős Magyar „válogatott” csapatnak. 

  János a váci Boronkay György Műszaki Technikumban végzett néhány évvel ezelőtt, utána rögtön belevetette magát a munka világába, alig 21 évesen már szenior fejlesztőként alkalmazták. A versenyre közel másfél éven keresztül készült Sisák Zoltán szakértő irányításával. Kiemelkedő tehetsége, kreativitása és rendkívül pozitív hozzáállása alapján már a tréning alatt lehetett sejteni, hogy esélyes a dobogóra.

  A webfejlesztő kategória eredményeinek kiértékelésénél nem volt könnyű helyzetben a Szirják Csaba, Mérő Bálint és Balogh Ákos (utóbbi kettő korábbi webfejlesztő versenyző) hármas alkotta zsűri, hiszen az 1. és 2. helyezett közötti különbség csupán minimális volt. Mindkét versenyző elképesztően magas színvonalú, szinte hibátlan munkát adott be. Végül a győzelmet, így a jövő évi lengyelországi EuroSkills-en való indulás jogát, Hidvégi János (Budapesti Corvinus Egyetem) szerezte meg, Sisák Botond (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem) előtt. 

  A Boronkay honlapján interjút olvashatunk a győztessel. >>

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Két iskolánk is a legjobbak között az IKK listáján!

  Két iskolánk is a legjobbak között az IKK listáján!

  A Boronkay lett az ország legjobb technikuma, míg az I. Géza a 11. helyezést érte el az IKK 2023-as listáján. Gratulálunk!

  2023. febr. 6.


  vszc.hu

  Letölthető a 2024/2025-ös beiskolázási kiadványunk!

  Letölthető a 2024/2025-ös beiskolázási kiadványunk!

  Ebben a kiadványban foglaljuk össze az információkat minden képzésünkről, iskoláinkról. Minden fontos tudnivalót megtalálhatsz ebben a húszoldalas kis füzetben, amely a nyomtatott verzió digitálisan böngészhető PDF változata.

  2023. nov. 8.


  vszc.hu

  Tanári állásajánlataink!

  Tanári állásajánlataink!

  Intézményeink matematika, informatika, testnevelő szakos, valamint kollégiumi nevelőtanárokat keresnek Vácott és Aszódon. Bővebb információk a karrier linken alább!

  2023. aug. 21.


  vszc.hu  • KIM
  • IKK
   Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Váci Szakképzési Centrum

     2600 Vác, Naszály út 8.

    • Telefon: 06 27 316-866/203

     E-mail: titkarsag@vaciszc.hu

     OM azonosító: 203065

     Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001404/2016


    2023Váci Szakképzési Centrum